عالم و عارف بزرگ هم عصر ما، حضرت آیت الله بهجت قدسسره، انس و الفتی شگفت با ذکر و دعا داشتند. ایشان برای هر روز و تمام ساعت ها و دقیقه های آن، برنامه دعا، نماز و ذکر داشتند. این فقیه و عارف، برنامه عبادی خود را تا آخر عمر ترک نکردند و زندگی شریفشان با فعالیت های عبادی و ایمانی آمیخته بود. شاید انتخاب چنین سبک زندگی از آن رو باشد که ایشان برای وقت خود ارزش فراوانی قائل بودند و نمی خواستند لحظه ای از عمر گرانقدرشان هدر برود. ایشان زیستن بدون دعا و عبادت را حقیقتاً هدر دادن عمر می دانستند. عمری که بنابر آیات قرآن کریم و روایات معصومین علیهمالسلام باید در برابر لحظه لحظه آن در پیشگاه الهی پاسخگو باشیم که در چه راهی گذرانده ایم؟ اگرچه انس با دعا و مداومت بر آن در زندگی همه عرفا و علما وجود داشته اما در زندگی سراسر برکتِ ایشان این امر مهم شدت و نمود افزونتری پیدا کرده است. علی رغم اینکه آیت الله بهجت قدسسره از شهرت گریزان بودند، جاذبه و محبوبیت شان به آن اندازه زیاد بود که علاقمندان به رهنمودهای ایشان برای گرفتن پاسخ سؤال هایشان مشتاقانه به سوی ایشان می آمدند آن ها امید داشتند که برکتی از عبادات و دستورالعمل های آن عارف واصل، به روح و جسم و جان و وجودشان سرازیر شود. اگر کسی ایشان را در حال نماز یا زیارت می دید در این فکر می رفت که او چگونه تا این حد دلباختگی و محبتی دارد که این گونه در نماز و عبادت از خود بی خود می شود؟ چه رازی میان او و خداوند وجود دارد که با آن صدای لرزان گویی حضور و وجود خدا را حس می کند؟ آیت الله بهجت قدسسره عاشقانه در قنوت دعا می کردند و به رکوع و سجده می رفتند. نمازهای رشک برانگیزی که هر انسانی حسرت آن را داشت که ای کاش آن نماز مال او بود! درست مثل یک جواهر قیمتی.
علی رغم اینکه آیت الله بهجت قدسسره از شهرت گریزان بودند، جاذبه و محبوبیت شان به آن اندازه زیاد بود که علاقمندان به رهنمودهای ایشان برای گرفتن پاسخ سؤال هایشان مشتاقانه به سوی ایشان می آمدند آن ها امید داشتند که برکتی از عبادات و دستورالعمل های آن عارف واصل، به روح و جسم و جان و وجودشان سرازیر شود.
می توان گفت علت اصلی تدوین و انتشار کتاب پرمخاطب «بهجت الدعاء» نیز همین شور و استقبال عموم مردم بود. کتابی که مجموعه ای از ادعیه، اذکار، نمازهای مستحبی و دستورالعمل های عبادی از زبان ایشان در آن گردآوری شده و انتشار آن به بهار ١٣٩۶ بازمی گردد.
کتابی که مجموعه ای از ادعیه، اذکار، نمازهای مستحبی و دستورالعمل های عبادی از زبان ایشان در آن گردآوری شده و انتشار چاپ اول آن به بهار ١٣٩۶ باز میگردد.
این کتاب مورد استقبال خوانندگان قرار گرفت و پیشنهادات و نقد و نظرهایی ارسال شد. به نظر می رسید که اگر در چاپ های بعدی، به این نقدها توجه جدی شود، اثری فاخر تدوین خواهد شد. به همین منظور، پژوهشگران مؤسسه تنظیم و نشر آثار برای چندین بار آثاری که از ایشان در قالب کتاب، فیلم، خاطرات و آرشیوهای مختلف صوتی- تصویری باقی مانده است را مورد بازبینی قرار دادند.
نتیجه این تلاشها اثر حاضر است که با ویرایش جدید به خوانندگان علاقمند عرضه می شود.
در این اثر، علاوه بر اصلاحات برخی مطالب در ویراست اول، مطالب جدیدی نیز بدان افزوده شده است.
جهت مشاهده توضیحات بیشتر به لینک ذیل مراجعه فرمایید:
اصلاحات و اضافات ویراست جدید به شرح ذیل است:
• تنظیم متن دعاها و زیارات براساس نسخه مشهور و مرسوم مفاتیح الجنان.
• افزودن توضیحات تکمیلی زیارات و دعاها با توجه به سیره و نظر آیت الله بهجت قدسسره و تکمیل مطالب مربوط به چاپ قبل .
• تکمیل و دسته بندی جدید فصل دستورالعمل ها و توصیه های معظم له در دو بخش؛ بخش اول، بر اساس اذکار و اعمال و بخش دوم، براساس حاجات و رفع مشکلات.
• افزودن ترجمه ادعیه و اذکار به صورت زیرنویس.
• اضافه شدن فهرست تفصیلی _ موضوعی به انتهای کتاب برای دسترسی آسان تر مخاطبان به دستورات و ادعیه مورد نظرشان.
• اصلاح اشکالات اِعرابی و نوشتاری واژگان در آیات و ادعیه.
• رفع اشکالات و ایرادات گزارش شده در چاپ پیشین.
ناشر:
شابک:
نوبت چاپ:
ویراست:
سال چاپ:
تعداد صفحات:
نوع جلد:
کد محصول:
قطع کتاب:

ثبت سفارش اینترنتی و تلفنی
ارسال پستی کالا به سراسر ایران

قیمت مناسب
تا سقف 20% تخفیف

امکان پرداخت الکترونیکی
از طریق تمامی کارتهای عضو شتاب

ایمان کیانی
سلام، وقتتون به خیر، این کتاب چند جلدی است؟!
ملایی
سلام. کتاب بهجت الدعا یک جلد بصورت جلد چرمی، و در قطع کیفی میباشد.
دیدگاه خود را بنویسید