توی حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها، مشغول نماز و دعا میشدند.بلند هم که میشدند تا به خانه برگردند، باز هم زیر لب مشغول دعا بودند.به سلامی یا سر تکان دادنی، به کسانی که اطرافش جمع میشدندتوجه میکردند و آرام از میان آنها، مسیرشان را باز میکردند و راه میرفتند.دعای صباح و زیارت عاشورا را میشنیدم که زیر لب میخوانَد.کسی هم اگر سؤالی داشت، پاسخش را میدادندو از همانجایی که دعا را قطع کرده بودند، ادامهاش را میخواندند.خاطراتی از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت (قدسسره)
برای خرید نسخه الکترونیک، اینجـا را کلیک کنید.
آیتالله بهجت: مراجعه به تراجم علمای سلف بهمنزلۀ مراجعه به کتابهای معتبر اخلاقی است. هرکس که طالب تهذیب و ترقی در امور معنوی است و میخواهد از زندگی و عمر خود چیزی استفاده کند، شایسته است به شرح احوال آنها نگاه کند که چه کارها میکردند.
آشنایان و نزدیکان حضرت آیتالله بهجت کرامت ایشان را نه در شفای مریض و اطلاع از غیب و طیالارض و موت اختیاری، که با وجود همه اینها، در سخنان حکیمانه و رفتار روزمره ایشان میدانستند. او بهراستی مصداق کاملی بود از «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم؛ با رفتار خود، دعوت کننده [بهسوی دین] باشید».
ازآنجاکه قالب و سبک داستان کوتاه ساده، روان و کوتاه است، یکی از مناسبترین قالبها برای انتقال شیوههای رفتاری و معارفی است که در رفتار ساده و صادقانه این عارف روشنضمیر نمود یافته بود. مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای دستیابی به محصولاتی در این قالب، به بررسی موضوعات گوناگونی که پیش از این از مصاحبهها بهدست آمده بود، پرداخت. موضوعات مناسب انتخاب شد و محتوای آنها پس از آمادهسازی توسط پژوهشگران مرکز، بهدست تعدادی از نویسندگان متعهد کشور سپرده شد تا بازنویسی شود و در قالبی ساده، روان و داستانگونه درآید. در بازنویسی این خاطرات سعی شد آن احساس و فضایی که گوینده در آن قرار داشت، بدون تغییر منتقل شود. پس از بازنویسی، تمام این نوشتهها، توسط بیت معظم آیتالله بهجت قدسسره مورد بازخوانی، اصلاح و تأیید قرار گرفت.
دیدگاه خود را بنویسید